STORE+® 
Series 7233, 60" x 34" x 75-3/4" Shower Stall With Aging in Place Backerboards 
Arrange your shower exactly the way you like it with STORE+. A fully customizable storage system, it features movable accessories that make keeping everything right in its place easy. The STORE+ shower stall is built of solid Vikrell(R) for material strength, durability and lasting beauty. Factory-installed Aging in Place backerboards make future grab bar installation easy.
72330106-0
  • $1,000.10List Price
Color : White

+Compare -Compare
Arrange your shower exactly the way you like it with STORE+. A fully customizable storage system, it features movable accessories that make keeping everything right in its place easy. The STORE+ shower stall is built of solid Vikrell© for material strength, durability and lasting beauty. Factory-installed Aging in Place backerboards make future grab bar installation easy.
Features
  • Durable high gloss finish.
  • 60" (1524 mm) x 34" (864 mm) x 77" (1957 mm) shower finished dimensions.
  • Low 3-inch profile for easy entry and exit.
  • Four-sided water containment with full-length threshold guard and weep channels for added protection.
  • Customizable 8-shelf storage system.
  • Holds up to 30 bottles.
  • Easy to clean - removable accessories are dishwasher safe.
  • Convenient molded-in shaving ledges.
  • Modular design allows it to be moved around corners and through doorways with ease.
Installation
  • Sturdy accessories snap in place - No tools required.
  • Tongue-and-groove four-piece modular design allows for easy snap together installation.
Material
  • Compression molded from our exclusive Vikrell® material.

Resources CAD FILES & CUTOUT TEMPLATES
3D CAD Files:

Product Components End Wall Set(72305106-0)
Base(72331100-0)
Back Wall(72332106-0)

Videos

Service & Support

Have a question about this product?

Call Us:

1-800-783-7546

1-800-783-7546

8:00am - 5:00pm (Central Time Zone)

Monday - Friday

Email Us


Technical Information
Dimensions: L 902mm, H 1959mm, W 1524mm, 
Installation: Alcove
back to top